INFORMATION, UNDERHÅLL M.M.

Det var ett tag sedan jag skrev något här, ber om ursäkt för det, bättring utlovas!

* För att alla lättare ska kunna få information om vad som händer i vårt område så har vi tänkt att jag ska försöka få till så att jag kan skicka ut ett sms till alla när det finns ny information här att läsa. Detta fungerar inte ännu, men snart så!
* Vår släpkärra är tyvärr trasig, men lagning är på gång. Vi har en ny ansvarig för utlåningen av den, Eva-Lena har slutat och i stället är det Morgan Svensson , tel nr till honom finns under fliken "styrelsen". Jorma fortsätter som förut, ni kan  förståss även höra av er till honom angående kärran.
* Krypgrundsundersökningarna påbörjas så fort vädret blir lite bättre. Tider för detta meddelas så fort vi vet.
* Rengöring av fläkten ovanför spisen, vi har ännu inte lyckats få tag i någon som kan/vill göra detta. Vi återkommer så fort vi vet något.
* Christer ska ringa kommunen om vår lekplats, förhoppningsvis kan arbetet med vår nya lekplats påbörjas snart.
* Jag (Christina) kommer i fortsättningen att vara kontaktperson vad gäller dom som har avfuktare. Jag hör av mej till er så fort jag har hört något från Anticimex.
* Alla nyinflyttade får numera en enkel blomma och i den ett inplastat kort där adressen till hemsidan finns och även namn och tel.nr till samtliga i styrelsen.
* En gemensam arbetsdag planeras till den 7 Maj!! Vi har tänkt att det ska bli både arbete och trevlig samvaro med lite grillat och så. Vi återkommer förståss om detta.