LEKPLATSEN!

Äntligen är det dags att bygga lekplatsen!
Vecka 41 och vecka 42 kommer den att byggas.
Först kommer den gamla lekplatsen och ytterligare en bit att grävas upp. Detta innebär att det kommer att vara en stor grop där, ca 60-70 cm djup. Grävningen kommer att göras under vecka 41, vecka 42 kommer allt att monteras.
Man får givetvis gå dit och titta på arbetet, men snälla!Tänk på att inte vara ivägen!! Det är stora maskiner och en stor grop, vilket innebär OLYCKSRISKER!!
PRATA MED ERA BARN OCH SE TILL ATT DOM INTE LEKER DÄR UNDER TIDEN!
Området kommer att vara avspärrat med band! Respektera detta och gå INTE innanför dom!

På grund av den långa förseningen så har jag förhandlat med leveerantören, så vi kommer att få ett lekhus för dom mindre barnen. Detta kommer attt byggas senare, då det är lång leveranstid även på detta. Det kan ju vara kul att veta att det kommer i alla fall.
Till våren kommer det även ytterligare ett bord och en papperskorg.

Jag hoppas och tror att detta kommer att bli ett lyft för vårt område, framför allt för barnen såklart, men även att det kommer att bli en fin samlingsplats för alla.

Jag hoppas att vi ska kunna ha någon form av invigning senare, men detta återkommer jag till.

Vi har även haft styrelsemöte.
På detta pratade vi mest om lekplatsen, men jag kan nämna att jag håller på att förhandla med kommunen om att det ska bli belysning vid lekplatsen.. Jag återkommer såklart om detta.
Christer inväntar ytterligare offert angående termostaterna och elementen i våra hus Förhoppningen är att vi ska kunna ta beslutom detta på nästa styrelsemöte.